Hei!

Jeg har jobbet med trening og helse fra 2004/2005, og utdannet meg som Personlig trener i 2007 gjennom Akademiet For Personlig Trening (AFPT). Startet som gruppetreningsinstruktør, og har utdanning innen aerobic/step, spinning, vanntrening, poweryoga, pilates, slyngetrening, catslide, styrke og lesMills-sertifiseringer - bodypump, bodystep og bodycomat. Jeg er også kurset innen kostholdsveiledning og kettlebells gjennom AFPT (Akademiet for personlig trening). 

Jeg har tidligere jobbet som Sportslig leder/koordinator i treningsbransjen, og har også flere år bak meg som medisinsk sekretær. Har ellers utdanning innen Prosjektledelse og Organisasjon og Ledelse. Har også coaching innen NLP practioner fra India i 2011, og har jobbet med kostholdsgrupper fra 2008.

Jeg feiret i 2014 mitt 10-årsjubileum innen treningsbransjen med å starte mitt eget lille PT-studio i Mo i Rana. Jeg elsker å jobbe med mennesker, helse, trening og trivsel og ønsker å fremme kunnskap og treningsglede for alle!

Individuelle opplegg og tilrettelegging i småe grupper eller en-til-en er for meg noe av nøkkelen til at den enkelte skal kunne oppnå sine mål, og jeg har stor tro på at alle kan, uansett forutsetning og utgangspunkt :) Det finnes bare muligheter - Helse er mye mer enn "bare" trening og kosthold. Jeg ønsker å fremme en helhetlig tilnærming for en god helse, derfor har jeg fokus både på mental og fysisk trening. Treningsglede er et nøkkelord hos oss, og vi fremmer også bevissthet og kunnskap ved foredrag og happenings på studioet.

Alle kan, ditt mål er fokus hos oss.

Fortsatt god trening Kul

BODYPUMP sertifisering fra 2006.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.