Nettbutikk

PT-pakke 4 treningsprogram, video + strikk

Pris: 199,00 NOK
butt-kick, mage/rygg, intervaller og timeout program. Alle med bilder og beskrivelser av øvelsene. I tillegg får du tilsendt en timeout video på 20 minutter og treningsstrikk til butt kick programmet. Alle øvelsene kan gjøres uten utstyr, hvor som helst, når som helst. Den perfekte kombinasjonen for full balanse. Se mer eller bestil her: https://personligtrenerelin.simplero.com/purchase/58735-FERIE-PT-PAKKE-4-varierte-programmer

BUTT-KICK treningsprogram!

Pris: 99,00 NOK
BUTT-KICK treningsprogram med 9 øvelser som virkelig kicker bakside og lår! Kan gjøres med eller uten vekter eller strikk, hjemme, på hytta eller ferieturen. Du trenger ikke mye plass eller tid. 30 minutters effektivt treningsprogram, kjør på! Treningsprogrammet kommer med både bilder og beskrivelser av alle øvelsene. Sendes per mail etter bestilling med faktura.

Mage/Rygg treningsprogram - 9 øvelser

Pris: 99,00 NOK
Treningsprogram for styrke i mage og rygg, med beskrivelser og bilder av alle øvelsene. Dette programmet er perfekt å ha med seg på ferien, hytta eller bare hjemme som et effektivt 30 minutters program for å styrke den viktige kjernemuskulaturen så ofte du trenge det. Sendes via mail ved bestilling, med faktura vedlagt.

Treningsdagbok, ny utgave, 7 programmer

Pris: 249,00 NOK
Ny og forbedret utgave med bedre plass for registreringer av ditt kosthold i tillegg til treninger. Du får hele syv forskjellige treningsprogrammer med i boken! Flotte bilder med inspirerende tekster og gode notatsider.

Løpejakke rosa eller hvit med fine detaljer

Pris: 899,00 NOK
Størrelse
Superfine og lette løpejakker fra merket Craft med PT-studios logo på armen. Du kan bestille i rosa (mørk rosa) eller hvit fra S til XL.