Nettbutikk

E-bok 4 uker til nye mål og mental styrke

Pris: 149,00 NOK
En flott e-bok på 19 fulle sider med mentale verktøy for å bli bevisst på gamle mønster, vaner og sannheter som ikke lenger er bra for oss. Du får øvelser og verktøy for å ta bedre valg for din helse, og starte eller holde på treningen og endre til et bedre kosthold. Boken inneholder også anbefalte mengder og beskrivelse av næringsemnene.

PT-pakke 4 treningsprogram, video + strikk

Pris: 199,00 NOK
butt-kick, mage/rygg, intervaller og timeout program. Alle med bilder og beskrivelser av øvelsene. I tillegg får du tilsendt en timeout video på 20 minutter og treningsstrikk til butt kick programmet. Alle øvelsene kan gjøres uten utstyr, hvor som helst, når som helst. Den perfekte kombinasjonen for full balanse. Se mer eller bestil her: https://personligtrenerelin.simplero.com/purchase/58735-FERIE-PT-PAKKE-4-varierte-programmer

BUTT-KICK treningsprogram!

Pris: 99,00 NOK
BUTT-KICK treningsprogram med 9 øvelser som virkelig kicker bakside og lår! Kan gjøres med eller uten vekter eller strikk, hjemme, på hytta eller ferieturen. Du trenger ikke mye plass eller tid. 30 minutters effektivt treningsprogram, kjør på! Treningsprogrammet kommer med både bilder og beskrivelser av alle øvelsene. Sendes per mail etter bestilling med faktura.

Mage/Rygg treningsprogram - 9 øvelser

Pris: 99,00 NOK
Treningsprogram for styrke i mage og rygg, med beskrivelser og bilder av alle øvelsene. Dette programmet er perfekt å ha med seg på ferien, hytta eller bare hjemme som et effektivt 30 minutters program for å styrke den viktige kjernemuskulaturen så ofte du trenge det. Sendes via mail ved bestilling, med faktura vedlagt.