FOREDRAG!

TEMAFOREDRAG ONLINE "VALG, BEVISSTHET OG ENDRING med Elin!" 
Hva holder deg igjen og hvorfor? Gamle ubevisste vaner? Hva trenger du mest fokus, på for å få til en ny endring? Skyver du det foran deg hele tiden? Å ikke ta et valg, er også et valg! Og hvor mange kalorier er faktisk for lite for oss? Hvilken trening er best for deg? Hva gjør ekstremdietter egentlig med kroppen vår? Du får på slutten av foredraget et viktig bevisstgjørende verktøy som hjelper deg framover. Du får tilsendt en pdf-fil på 22 sider + video på ca. 35 minutter. 
Meld deg på nå og få foredraget tilsendt rett hjem i mailboksen.

TEMAFOREDRAG ONLINE: "STRESS OG KROPPEN VÅR". 
Et foredrag med PT Elin, og hennes datter Iselin. Elin forteller om hva stresshormonene faktisk gjør med kroppen vår, hva som skjer fysiologisk. Om vårt toleransevindu og viktige tiltak ved stort stresspåslag. Iselin forteller litt om sin posttraumatiske stresslidelse etter Utøya i 2011, og hvordan hun jobber med å takle dette hver eneste dag.
Det er lett å ty til destruktive trøstevalg ved stress hvis man ikke tar tak i sakens kjerne. Vær bevisst på hva som skjer i kroppen, da tar du også bedre valg for helsen din. Det vi vet, har vi godt av.

SPØRSMÅL? Ta kontakt med elinstenersen@hotmail.com.