KETTLEBELLS - en fantastisk treningsform  som kombinerer styrke, stabilitet og utholdenhet!

Denne treningsformen har vært brukt i Russland fra gamle tider, og man styrker blant annet rygg, gluteus muskulatur og hamstrings (rompe/bakside lår)  ved grunnøvelsen Kettlebells sving. I tillegg styrker man kjernemuskulatur og det kardiovaskulære systemet. Kombinert med blant annet andre øvelser som goublet squats, push press og roing med gradvis økende og variert intensitet utfordrer man hele kroppen samt sin stabilitet, styrke og forbrenning. Timene er satt sammen variert og utfordrende med fokus på innlæring av god teknikk, kontinuitet, variasjon og progresjon.

KB-basic er for nybegynnere og vil gå som et lukkede kurs på studioet. Kurset blir annonsert her og på sosiale media.

Kettlebells MIX er for de som har trent styrke eller litt Kettlebells tidligere, Og KB-mix går i perioder som åpen Time i PTE-klubben vår for tidligere kunder. Se egen fane med oversikt over gjeldende timeplan.

SOMMERKURS KETTLEBELLS-1 BASIC starter 13. august 2018 og går over fire uker. Inkludert i kurset er to kroppsanalysemålinger som følger med muskelmassen (en ved oppstart og en ved avslutning) og i tillegg får du tilsendt kostholdsplan ved kursstart. Se informasjon og påmelding til kurset her: SOMMERKURS KETTLEBELLS-1 BASIC

Du kan melde deg inn i PTE-klubben og være med på KB-mix. PTE-klubben koster kun 350,- per måned uten bindingstid, og i tillegg får du da tilsendt månedlige mail med diverse e-bøker og foredrag. Klippekort 450,- for fem klipp selges ut året, og dropin koster kr 100,-.

Vår PTE-klubb finner du HER!

Kontakt meg gjerne  per mail: elinstenersen@hotmail.com