PTE-teamet!

Bli kjent med oss!

Elin startet opp PT-studios Mo i Rana i 2014 etter da 10 års erfaring i treningsbransjen som både koordinator mm. Elin utdannet seg som personlig trening i 2007, og du kan lese mer om henne i en egen fane på hjemmesiden - Litt om meg.

PT-studioet ønsker å jobbe tett på og individuelt

LIVSSTIL OG TRENINGSGLEDE på egne premisser!

Vi ser DEG og ditt personlige mål! Ditt fokus er vårt fokus!

I tillegg til Elin som er PT og eier/grunder av studioet er disse dyktige damene med.Se bildene under med faglig beskrivelse av alle i teamet) :) :)

 

UngStyrke-instruktør ISELIN STENERSEN: Iselin har vært assistentinstruktør på UngStyrke-grupper som har blitt kjørt på PT-studioet sammen med Personlig trener. Hun har vært under tett oppfølging og opplæring som instruktør av PT her, og hun har dessuten danset siden hun var liten og er vant til å bruke musikk i treningen.Iselin er også hjelper på kontoret både med regnskap og administrasjon, og deltar også på enkelte online foredrag.

Eldbjørg Fagerjord blir ny løpeinstruktør fra 2020. Hun har vært knyttet til studioet helt fra starten i 2014, og har hatt en formidabel endring selv med stor vektreduksjon. Hun har også løpt maraton og gleder seg til å formidle treningsgleden videre!