PTE-teamet!

Bli kjent med oss!

Elin startet opp PT-studios Mo i Rana i 2014 etter da 10 års erfaring i treningsbransjen som både koordinator mm. Elin utdannet seg som personlig trening i 2007, og du kan lese mer om henne i en egen fane på hjemmesiden - Litt om meg.

PT-studioet ønsker å jobbe tett på og individuelt, og vi ønsker hele tiden å utvikle oss videre med både spennende smallgroupstimer, flotte trenere og kursholdere, samt å gi et bredt, trygt og variert treningstilbud.

Vårt motto er LIVSSTIL OG TRENINGSGLEDE FOR ALLE!

Studioet har en PT-sal til både varierte smallgroups-treninger og PT-timer. I tillegg har vi et møterom nede for både samlinger, foredrag og kurs. Vi har også et stort venterom/oppholdsrom der du kan forsyne deg med kaffe og te, og det er også dusjemuligheter på studioet.

Teamet ønsker å ha stort fokus på kundens personlige mål og individuelle hensyn. Din indre helse, trivsel og treningsglede er viktig for oss. Dessuten er kvalitet og mestring av øvelsene høyt prioritert. Alle i teamet utfyller hverandre helt perfekt og har viktige personlige verdier i bunnen.

Vi ser DEG og ditt personlige mål!

I tillegg til Elin som er PT og eier/grunder av studioet er disse dyktige damene med.Se bildene under med faglig beskrivelse av alle i teamet) :) :)

 

UngStyrke-instruktør ISELIN STENERSEN: Iselin har vært assistentinstruktør på alle UngStyrke-grupper som har blitt kjørt på PT-studioet sammen med Personlig trener. Hun har vært under tett oppfølging og opplæring som instruktør av PT her, og hun har dessuten danset siden hun var liten og er vant til å bruke musikk i treningen. Hun skal ha etter hvert ha ansvaret for UngStyrke-gruppene framover. Hun jobber under tett oppfølging av PT, og UngStyrketimene går i perioder av året. Ny oppstartsdato finner du under fanen timeplan. Iselin er også hjelper på studioet på kontoret både med regnskap og administrasjon

Synnøve Sætermo er utdannet sykepleier og jobber ved Helse&Sikkerhet. Hun blir vår nye løpeinstruktør fra 2018. Med sitt inkluderende engasjement, sprudlende humør og humor og aktive personiighet skal hun lede gode løpegrupper fram til nye mål.