PTE-klubben - medlemsskap for smallgroups timer!

Dette er et tilbud til alle våre tidligere PT-kunder og kurskunder som ønsker å fortsette treningen her på PT-STUDIOET. Eller andre som har litt kjennskap til styrketrening fra tidligere. Har du ikke kjennskap til styrketrening fra tidligere anbefales det å starte med PT-timer for teknikkinnførelse. Alle medlemmer i PTE-klubben får den beste prisen på PT-timer og på kroppsanalysemålinger. 

Medlemskap i PTE-klubben koster kun 350,- kroner i måneden. Da kan du trene på alle ÅPNE SMALLGROUPS TIMER, og i tillegg få månedsmail med e-bøker blogginnlegg osv.

Alltid oppdatert timeplan ser du i egen fane, timene er satt sammen for å gi ukentlige varierte treninger. Timene i PTE-klubben er orange på timeplanen.

På disse timene kan det også brukes drop inn til 100,- kroner. Alle med medlemskap blir prioritert på timene. Vi setter inn flere timer ved behov så lenge kapasiteten rekker, og stopper inntaket av medlemmer når kapasiteten er full. Dette skal sikre alle medlemmer mulighet til plass på gruppetimene hver eneste uke.

Det kan sendes melding for påmelding eller du kan bli medlem i vår Facebook bookinggruppe. (PT-STUDIOS bookingside for gruppetimer). SMS 48144270 eller mail elinstenersen@hotmail.com.

Medlemsskapet er uten bindingstid, går fra dato til dato, og du bestemmer selv når du vil si det opp eller stoppe det før ny måned starter i ditt medlemsskap. STAY STRONG!

Se full info for medlemsskapet HER

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med elinstenersen@hotmail.com.