PTE-KLUBBEN - medlemsskap for smallgroups timer!

Dette er et tilbud til alle våre tidligere PT-kunder og kurskunder som ønsker å fortsette treningen her på PT-STUDIOET. Eller andre som har litt kjennskap til styrketrening fra tidligere. Har du ikke kjennskap til styrketrening fra tidligere anbefales det å starte med PT-timer for teknikkinnførelse. Alle medlemmer i PTE-klubben får den beste prisen på PT-timer og på kroppsanalysemålinger. 

Medlemskap i PTE-KLUBBEN koster kun 350,- kr per mnd, uten bindingstid.
Da kan du trene på alle ÅPNE SMALLGROUPS TIMER, og i tillegg få månedsmail med e-bøker blogginnlegg osv.

Alltid oppdatert timeplan ser du i egen fane (TIMEPLAN) her på hjemmesiden, timene er satt sammen for å gi ukentlige varierte treninger. Timene i PTE-klubben er orange på timeplanen.

På disse timene kan det også brukes drop inn til 100,- kroner. Alle med medlemskap blir prioritert på timene. Vi setter inn flere timer ved behov så lenge kapasiteten rekker, og stopper inntaket av medlemmer når kapasiteten er full. Dette skal sikre alle medlemmer mulighet til plass på gruppetimene hver eneste uke.

Bli medlem i vår Facebookside (PT-STUDIOS bookingside for gruppetimer). Der legges det alltid ut info angående timer og PTE-klubben. 

BOOKING AV TIMER SKJER PÅ BOOKINGSIDEN HER!

Medlemsskapet er uten bindingstid, går fra dato til dato, og du bestemmer selv når du vil si det opp eller stoppe det før ny måned starter i ditt medlemsskap. STAY STRONG!

SE FULL INFO OG PÅMELDING TIL PTE-KLUBBEN HER!

 

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail: elinstenersen@hotmail.com .eller SMS 48144270