Dagsturer til Helgelandskysten med ulike typer trening

 HELSETUR - for vennegjengen, for deg, for arbeidsgjengen!

Ta kontakt ved interesse og for evt datoer!

Dette er ulike typer lavterskelturer til min hytte ved Vassvatnet i Aldersundet på Helgelandskysten. 

Alle turene er inkludert miniforedrag og matpakke inkludert.

MULIGE TURER. Ta kontakt ved interesse:

- KETTLEBELLS på en fjelltopp. Vi går opp ca 30 minutter til en liten fjelltopp (dyrenakken) og har med oss en kettlebells hver i sekken. Avsluttes med jaccuzzi. 

- TRENING MED STRIKK ved Svartvatnet. Vi går ca. en time en vei til Svartvatnet som ligger ovenfor Vassvatnet. Avsluttes med jaccuzzi. 

- KJERNESTYRKE, STRETCH, AVSPENNING OG PADLING. Styrke med kroppsvekt og stretch på matte ved hytta. Deretter padling på padlebrett ved Vassvatnet. Avsluttes med jaccuzzi!

- BOOTCAMP for de litt trente, for vennegjengen, for bedriften eller deg som yter det lille ekstra ved å kicke konkurranseinstinktet. Det blir treningsøvelser satt sammen som bootcamp (1minutt på hver øvelse) med tautrekking til slutt. Vi går til en liten fjelltopp, ca 30 minutter en vei, alle bidrar til å bære med tauet opp. Sosialt, uhøytidelig trening som samler flokken og fronter teamwork.

 - SLYNGETRENING PÅ EN FJELLTOPP. Vi går til Åstuva 356 meter over havet og får utsikt over Aldersundet mot Aldra. Ca en tine hver vei. Avsluttes med jazzucci. 

TUR TIL KLUBBEN, 600 meter over havet med utsikt til Aldra med Hestmannen i sikte. Ca 2,5 timer en vei. Avsluttes med jazzucci.

 

 

INTERESSERT ELLER HAR SPØRSMÅL? Ikke nøl med å ta kontakt på mail: elinstenersen@hotmail.com .eller SMS 48144270