MAKE YOURSELF A PRIORITY!!

FÅ TILSENDT ONLINE KURS, TRENINGER, VIDEOER, FOREDRAG eller E-BØKER:

PTE-MAGAZINE!
All min kunnskap innen helse, trening og mental trenING samlet i fine månedlige e-bøker. Ingen bindingstid, åtte måneder totalt. Hva er dårlig og hva er bra innen treningsbransjen? Her får du gode råd, treningsprogram og bullshiten helt ænest om hva du bør styre unna. 

PTE-KLUBBEN ONLINE
TreningsVIDEOER satt i system over 6 måneder! Ingen bindingstid.
30 minutters effektive fokustimer - armer&Skuldre, Lår&Rompe, MageBurnern, kettlebells, ulike intervaller (bootcamp, tabata, pyramide mm.), Helkroppsstyrke, stabilisering av utsatt muskulatur. Alle videotreninger kan følges med og uten utstyr. Det blir gitt alternative øvelser underveis. Effektive, korte treningshalvtimer for deg som ønsker å trene når det passer deg på en effektiv måte. 

- NYTT HELHETLIG LIVSSTILSENDRINGSKURS online 7 uker:
Kosthold og trening satt i system med personlig trener. Du får tilsendt ukentlige videoer med gjennomgang av kostholdsprogram som sikrer vektreduksjon. Det legges opp til en vektreduksjon på ca. 1 kg i uken og 2-3 treninger i uken. Start når som helst, hvor som helst! Første video kommer umiddelbart ved påmelding, deretter får du tilsendt ukentlige mail med video, oppskrifter og pdf-treningsprogram. En variert og helhetlig kostholdsplan kommer i første mail, deretter kommer det en ny oppskrift hver uke i kurset.

MINIGUIDE TIL MENTALE VERKTØY:
Du får en online powerpointpresentasjon på 22 minutter og pdf-fil med bevisste verktøy for mental endring mot ditt nye mål. Saborterer du for deg selv med gamle mønster og overbevisninger? Har du ikke helt troen på at du skal lykkes? 
Vi er alle født til verden med et likt utgangspunkt av muligheter til å lykkes med våre målsettinger!Så hva er det som gjør at noen lykkes bedre enn andre? Er det talent som skal til? Eller er det flaks? Jeg er overbevisst om at alle kan! Kan andre så kan du! Få din miniguide til mentale verktøy HER.

- E-BOK 5 UKER: PTE-STRONG! For økt styrke. 
Gjør endringen i ditt eget tempo. Få tilsendt en flott e-bok på 38 sider med fem ukers steg til en ny endring. E-boken inneholder skjemaer, kostholdsplan, beskrivelse av alle næringsemnene og mental bevissthet. I tillegg får du treningsprogrammer som skal følges for disse fem ukene.

- AVSPENNINGSKURS 4 UKER ONLINE! 
Fire ukentlige mail tilsendes med en video som følges hver dag, eller minst 3 gang per uke. Videoene er på 30-45 minutter, og gir et godt og bevisst fokus på det du trenger. Vi sorter ut bekymringer og finner rett fokus. Vi jobber med dyp pust og enkle stretcheøvelser. Vi restarter kroppen og jobber med respirasjonsmuskulatur og avspenningsøvelser. Vi ankrer nye følelser og nye mål, og vi visualiserer. Vi får i gang forbrenningen og sirkulasjonen med dyp pust hver uke, og et nytt og bedre fokus. Et fokus og en dyp ro som gjør det lettere å ta bedre valg.

VIDEOFOREDRAG OG PDF-fil: STRESS OG KROPPEN VÅR!
Hva skjer egentlig i kroppen vår ved langtids stresspåslag, enkelthendelser eller mye bekymringer? Hvordan påvirker stresshormonene vår forbrenning, våre organer og vår hjerne? Vi har heldigvis hele 3 overlevelsesmekanismer som hjelper oss når det skjer ting som er eller som oppfattes som en fare. Men HVA er det egentlig som skjer i kroppen når en av disse setter inn?
Når vi skjønner kroppens reaksjoner, kan vi ta nye og bedre valg for oss selv. Og kan vi forebygge stress, så er det aller beste. 
I dette onlineforedraget får du tilsendt en pdf-fil om bla. våre tre overlevelsesmekanismer, hva som skjer i kroppen, og hva vi kan gjøre av tiltak for å ta best mulig vare på helsen. I tillegg forteller PT Elin sin datter Iselin om hvordan hun har hatt det, og taklet posttraumatisk stress etter Utøya i 2011. 

ONLINE VIDEOFOREDRAG: VALG, BEVISSTHET og ENDRING!
Gamle vaner og vår underbevissthet holder oss i mange tilfeller igjen. Og hindrer oss i å få nye resultater og ta nye viktige valg. Få tilsendt pdf-fil og videoforedrag. På slutten får du et verktøy som hjelper deg å finne ditt rette fokus akkurat nå. Er det kostholdet, treningen, ditt hverdagspåfyll, eller den mentale ubevisste delen du trenger mest fokus på?

e-bok: FIRE UKER TIL NYE MÅL OG MENTAL STYRKE.
En flott e-bok på 19 tette sider, som gir deg et fireukers bevisstgjørende mentalt styrkeprogram! Du får bevisstgjørende verktøy, kartlegging av gamle vaner og sannheter, steg for steg oppstart av en god livsstilsendring. 

TreningsPAKKE for hjemmebruk med pdf-filer og videoer! 
Du får tilsendt 4 pdf-filer med ulike treningsprogrammer (BUTTKICK, Mage/rygg, tabataintervaller og timeoutøvelser)  + TO timeout VIDEOER. En video med meg på 20 minutter, og en video på 5 minutter med gode bilder, beroligende musikk og tekst for god avspenningsteknikk. 

Her har jeg samlet all min kunnskap om bevisste og gode helsevalg, mental trening, mental styrke, treningsprogram med masse mer!

 

 

Klipp fra MageBurnern i PTE-klubben ONLINE

Alle videotreningene i PTE-KLUBBEN ONLINE er på 30 minutter. De er satt sammen i en rekkefølge og et system som er skadeforebyggende, varierte og styrkende for utsatt muskulatur.

Klipp fra Armer&Skuldre i PTE-klubben online

Klipp fra Kettlebells i PTE-klubben ONLINE

Klipp fra Bootcamp i PTE-klubben online

Klipp fra Lår&Rompe i PTE-klubben ONLINE

Klipp fra Tabata i PTE-klubben online