Hei!

Jeg har jobbet med trening og helse fra årsskiftet 2004/2005, og utdannet meg som Personlig trener i 2007 gjennom Akademiet For Personlig Trening (AFPT).

Jeg startet som gruppetreningsinstruktør, og har utdanning innen aerobic/step, spinning, vanntrening, poweryoga, pilates, slyngetrening, catslide.

i tillegg har jeg bodypump sertifisering fra lesMills. Jeg har også weighr trainer (kosthold) og kettlebells gjennom AFPT (Akademiet for personlig trening). 

Jeg har tidligere jobbet som Sportslig leder/koordinator i treningsbransjen, og har også flere år bak meg som medisinsk sekretær. Har ellers utdanning innen Prosjektledelse og Organisasjon og Ledelse. Har også coaching NLP practioner fra India i 2011, og har jobbet med kostholdsgrupper fra 2008.

Jeg feiret i 2014 mitt 10-årsjubileum innen treningsbransjen med å starte mitt eget lille PT-studio i Mo i Rana. Jeg elsker å jobbe med mennesker, helse, trening og trivsel og PT-studioets visjon er treningsglede for alle, og styrke hele livet! 

Jeg holder meg oppdatert faglig stort sett hvert eneste år gjennom mine utdanningsorgan, og dette i tillegg til mine PT-kunder gir meg en enorm inspirasjon og giv til å fortsette i jobben. 

Individuelle opplegg og tilrettelegging i småe grupper eller en-til-en er for meg noe av nøkkelen til at den enkelte skal kunne oppnå sine mål, og jeg har stor tro på at alle kan, uansett forutsetning og utgangspunkt :)

Det finnes bare muligheter - Helse er mye mer enn "bare" trening og kosthold. Jeg ønsker å fremme en helhetlig tilnærming for en god helse, derfor har jeg fokus både på mental og fysisk trening. Treningsglede er et nøkkelord for meg, og jeg ønsker å fremme bevissthet og kunnskap uten ekstreme tiltak.

Alle kan, ditt mål er fokus på PT-STUDIO´s.

God trening 🙂

BODYPUMP sertifisering fra 2006.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.