Hei!

Jeg har jobbet med trening og helse fra årsskiftet 2004/2005, og utdannet meg som Personlig trener i 2007 gjennom Akademiet For Personlig Trening (AFPT).

Jeg startet som gruppetreningsinstruktør, og har utdanning innen aerobic/step, spinning, vanntrening, poweryoga, pilates, slyngetrening, catslide.

i tillegg har jeg bodypump sertifisering fra lesMills. Jeg har også weighr trainer (kosthold) og kettlebells gjennom AFPT (Akademiet for personlig trening). 

Jeg har tidligere jobbet som Sportslig leder/koordinator i treningsbransjen, og har også flere år bak meg som medisinsk sekretær. Har ellers utdanning innen Prosjektledelse og Organisasjon og Ledelse. Har også coaching NLP practioner fra India i 2011, og har jobbet med kostholdsgrupper fra 2008.

Jeg feiret i 2014 mitt 10-årsjubileum innen treningsbransjen med å starte mitt eget lille PT-studio i Mo i Rana. Jeg elsker å jobbe med mennesker, helse, trening og trivsel og PT-studioets visjon er treningsglede for alle, og styrke hele livet! 

Jeg holder meg oppdatert faglig stort sett hvert eneste år gjennom mine utdanningsorgan, og dette i tillegg til mine PT-kunder gir meg en enorm inspirasjon og giv til å fortsette i jobben. 

Individuelle opplegg og tilrettelegging i småe grupper eller en-til-en har for meg vært noe av nøkkelen for at den enkelte skal kunne oppnå sine mål, og jeg har stor tro på at alle kan, uansett forutsetning og utgangspunkt :)

Det finnes bare muligheter - Helse er mye mer enn "bare" trening og kosthold. Jeg ønsker å fremme en helhetlig tilnærming for en god helse, derfor har jeg fokus både på mental og fysisk trening. Treningsglede er et nøkkelord for meg, og jeg ønsker å fremme bevissthet og kunnskap uten ekstreme tiltak.

Alle kan, ditt mål er fokus på PT-STUDIO´s.

God trening 🙂

BODYPUMP sertifisering fra 2006.

BODYPUMP sertifisering fra 2006.


Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.

Nyeste kommentarer

21.03 | 09:29

Så supert, jeg sender deg link via messenger 😊

21.03 | 08:51

Ønsker å få tilsendt treningsbakke for hjemmebruk.

04.12 | 10:18

Hei! Du kan se under fanen PTE-klubben her inne på hjemmesiden, eller under timeplan. Der finner du alle åpne gruppetimer i orange skrift😊Du kan også maile meg på elinstenersen@hotmail.com

04.12 | 07:26

Hei Jeg har ikke Facebook og lurer på hvordan jeg eventuelt kan få oversikt over ukentlige timer. Er i hovedsak interessert i Åpne Smallgroupstimer.

Del denne siden